starten in de Binnenstad kan ook stapje voor stapje!

Stel je bent op zoek bent naar een pandje in de Binnenstad om jouw droom te verwezenlijken.
Hoe weet je dan welk pand past goed bij jou concept past? En wat een redelijk huurbedrag is?

Het Binnenstadslab heeft een overzicht van alle leegstaande panden in de Binnenstad én we weten ook wat de pandeigenaren vragen aan huur. We kunnen jou helpen om goed voorbereid het gesprek met de pandeigenaar aan te gaan.

Steeds vaker willen pandeigenaren met je meedenken. Ze kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met een laag huurbedrag in het begin, wanneer je nog weinig klanten hebt. Ingroei huur noemen we dat.

Hieronder lichten we drie panden met ingroei huur voor je uit;

 

Lijn.jpg

Wouwsestraatweg 9 - 11

CRW_0044.jpg

Een groot pand, op een super locatie voor een lage m2 prijs. Het pand is op verschillende manieren invulbaar; het heeft verschillende grote hoge ruimtes, en veel achterruimte.  Je  kunt met de eigenaar overleggen over ingroei huur. Klik hier voor meer info.

Lijn.jpg

Zuivelstraat 23

CRW_0001.jpg

Een mooi, goed onderhouden klein winkelpand op een toplocatie. Midden in de stad, op de Zuivelstraat 23. Lichte winkelruimte en een kantoorruimte achter. Ook hier is de eigenaar voorstander van een ingroei huur traject. Neem dus zeker contact met ons op!

Klik hier voor meer info.

Lijn.jpg

Lombardenstraat 11

CRW_0018.jpg

Een schitterend pand op de hoek v/d straat. Ook deze eigenaar staat open voor een ingroei huur traject. Ideaal gelegen en in goede staat. Neem dus zeker contact met ons op.

Klik hier voor meer info.

 
CRW_0011.jpg

Kom naar het binnenstadslab om alle panden en mogelijkheden te bespreken

Bekijk het aanbod panden te huur / te koop: