Ondernemen in de binnenstad is anno 2016 een uitdaging voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Bergen op Zoom wil ondernemers daarbij ondersteunen en heeft daarom op 4 juli 2016 de Retail Academie geïntroduceerd. Voor iedereen die op 4 juli niet aanwezig kon zijn organiseren we op maandag 25 juli een extra informatieavond. De Retail Academie is een breed workshopprogramma voor bestaande en startende horeca- en retail ondernemers die hun kennis willen vergroten, hun netwerk verbreden en ervaren dat je samen sterker staat.

Jij bent welkom!
Hierbij nodigen we jou uit voor de introductiesessie op maandag 25 juli. Tijdens deze introductiesessie wordt het concept gedeeld en horen we graag van jullie hoe we het programma nog sterker kunnen maken.

Programma 25 juli  

18.00 uur   Inloop
18.15 uur     Toelichting insteek en programma Retail Academie
19.15 uur    Verbinden van deelnemers onderling en feedback op beoogd programma Retail Academie
 19.45 uur   Afsluiting officiële gedeelte
 20.00 uur   Bezoek en netwerkborrel

Start opleiding
De opleiding start op maandag 05 september en zal doorlopen tot en met 12 december. In de basis is er elke twee weken op maandagavond een bijeenkomst. Je wordt uitgedaagd om in de tussenliggende periodes concreet aan de slag te gaan met je nieuwe inzichten.

Deelname aan het programma is het meest effectief wanneer je het gehele programma doorloopt, zeker wanneer je een startende ondernemer bent. De deelnemers zal een kleine bijdrage worden gevraagd.

De introductiesessie vindt plaats in het Binnenstadslab, Zuivelstraat 1, Bergen op Zoom. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar: binnenstadslab@bergenopzoom.nl